Closed Thread
Results 1 to 8 of 8

Default Cerere unban-Prichindel

Nickname:Prichindel
    Motivul pentru care ati luat banai eram pe sv si fixx a facut 3 poze mi'a dat id am intrat am cautat pozele dar nu le'am gasit l'am rugat sa intre pe pc meu si sa le caute el pt ca yo nu le gasesc i'am spus ca am aproape un an pe rodistrict si nu aj fi facut prostia sa joc cu cod si nici macar nu merg codurile pe cs care il am yo adik xtcszone el a zis ca ok dak ejti de un an ejti curat ..... si a zis sa intru pe sv inainte de asta am mai cautat o data pozele dar nu le'am gasit nici de data asta si na am intrat pe sv peste 5 minute ma gasesc ca i'au ban....cam atat..... a si asta e de pe messany IuPi: acum
    vLD I: asa
    Dany IuPi: stai sa le caut
    Dany IuPi: cate ai facut?
    vLD I: 3
    Dany IuPi: ma poti intra in pc meu ?
    Dany IuPi: ca nu le gasesc
    Dany IuPi: deci in cstrike nu?
    vLD I: valve cstrike
    Dany IuPi: da
    Dany IuPi: am cs
    Dany IuPi: si am intrat in cstrike
    vLD I: dust2006
    vLD I: .bmp
    vLD I: 2 min
    Dany IuPi: ma intra si vezi ca nu am nimik
    Dany IuPi: sa mor yo
    Dany IuPi: uite intra u in pc si vezi
    Dany IuPi: yo nu is din ala
    Dany IuPi: joc de aproape un an pe rodistrict si nu aj vrea sa iau ban
    vLD I: ok
    Dany IuPi: hai ca iti dau parola
    Dany IuPi: si id
    Dany IuPi:
    vLD I: da nu tb
    vLD I: daca joci de 1 un an inseamna ca esti curat
    vLD I: hai pe server
    vLD I:
    Dany IuPi: ok
    Dany IuPi: ms
    Dany IuPi: mama
    Dany IuPi: m'au luat fiorile

Dany IuPi: ma
    Dany IuPi: dc mi'ai dat ban?
    Adminul care v-a dat ban:FiXx
    IP:nujtiu:|
    Data si ora (aprox): 1:40
    Dovadaai na nu am dovada:| pt ca nu am gasit pozele dak le'aj fi gasit nu s'ar fi intamplat toate astea
    Sper sa scoateti banu si sa pot juca din nou(
    Last edited by Prichindel; 27-07-2010 at 02:12 PM.

am intrat eu la el in pc si nu sunt si nu cred k le-a sters e vechi pe server acum cum credeti voi de cuvinta yo zic k merita unbanu bye shut

Eu as cam fi contra. Dar daca vrei sa-mi dovedesti ca n-am dreptate da-mi add la any_anyella.

Vechi pe server? Si cate poze i s-au facut pe server? VECHI CU COD POATE! Any ma iei cu NU FACI POZE FIXX. Si cand fac ma ia lumea cu miniciuni de astea ieftine "INTRA LA MINE PE PC" . Normal ca i-am zis SA INTRE pe server CA SA POT DA VOTEBAN din MOMENT ce NU am ACCES LA BAN! In aceeasi zi am facut 3 poze si lui superstrong cu 5 min mai devreme si el le-a dat fara nicio probleme si VAI VEZI CA LA PRICHINDEL nu s-au salvat. Hai sa credem! "Dovada NU AM DOVADA" PAi hai sa-i credem pe toti !

am id tau any intra pe mess.........ba fixx ce naiba sa fac daca am 3 poze in negru in folder trebuia sa intri atunci sa vezi ca nu am nimik ce sa fac frate sa demostrez ca nu am facut nimik???? am jucat si yo o harta frumos am facut molte fraguri am avut noroc de echipa si gata faci poze si zici ca am si cod ????:O thoamne sfinte sa mor yo frate ba intelege odata ca nu am jucat niciodata cu cod pe sv asta si nici nu am s'o fac sa intre care vrea in pc meu maaa sa vezi ca nu am nicio pozaa si stai putin dak aj fi codat dc naiba aj mai fi facut cerere de unban aj mai vb si cu humita sa intre in pc dar nu a putut????? zi ma??? ca sa zic ca e facuta pt asta??.....ce oameni ma .....nu pot sa cred...:| nu mai am nimik de zis ajtept decizia cum o fi...o fi ...asta e8-|.......inca cv: sa inteleaga toata lumea am XTCSZONE!!!!!!! ba oameni buni dak gasiti voi cod pt xtcszone atunci sa ziceti ca is codat ....cauta wa unde vrei u sa vezi ca nu exista cod pt cs meu nu merge aim sau wall sau speed de pe 1.6......uite cand gasesti u cod pt cs meu si sa vad yo ca merge atunci recunosc ca is codat si nu mai intru niciodata pe sv asta.....

Seara:mai nesuferitu pai cu ce dovada vrei sa vin dak nu am gasit pozele????a verificat si shut si rix urmeaza any rix a folosit un program pt a vedea ce am sters si nu a gasit nici o poza deci sigur nu le'am sters:|...ma rog parerea ta......
    Last edited by Prichindel; 27-07-2010 at 07:47 PM.

Am intrat eu in PCul lui. Nu are alte versiuni de cs instalate si nici sterse. Nu are nici un .BMP sters din /cstrike. Am cautat toate fisierele BMP cu un soft de recuperare de fisiere care nu are cum gresi avand in vedere ca pozele sunt foarte recente si sansele sa fi fost suprascrise sunt extrem de mici. Parerea mea e ca ori pluginul a dat o eroare, ori comanda a fost data gresit, ori counterul lui e setat sa nu primeasca comenzi de genul. Odata demult am patit si eu asa...mi s au facut poze dar nu s au salvat

oricum ar fi parerea mea e ca F!XX a procedat corect .... pt neprezentare poze se da ban ....nu stiu daca nu s'au salvat sau le'a sters dar pana nu vine cu dovada ca a jucat curat eu sunt contra cererii de unban

Asadar, i-am mai facut eu un rand in dimineata asta dupa care am intrat cu Team-viewer si nu am gasit pozele. L-am lasat sa joace cu conditia de a-si instala alt cs, asadar de azi daca ii faceti poze este obligat sa vi le dea.

Topic closed!