-
HArti triste
Vad ca in ultimul timp s-a facut o obisnuinta, din dorinta excesiva de a "anima" serverul, sa se joace tot felul de harti ridicole gen mjolby3, dust2urban, castle nush ce, etc.. Nu zic sa jucam doar 6-7 harti dar nici sa transformam serverul in bambilici. Pentru ca asta se intampla. Decat sa jucam aberatii gen mjloby3, mai bine facem militia sau italy, caci inafara de conceptia gresita ca sunt harti de noobi, nu au nimic mai prejos in comparatie cu dust2_2002, mjolby3 sau altele. Multumesc!
-
Game Admin's
eu sunt pro la oricare alte harti in afara de d2, dust, inferno, nuke si train.. m-am saturat pana-n gat de ele..
deci nu sunt harti triste, doar ca nu-ti plac tie
-
Game Admin's
da si eu m am plictisit de hartiile astea d2 inf train aztec nuke etc si mi se pare o idee buna cu hartiile astea noi
<==They say money can't buy happiness then look at the [BEEP] smile on my face!!! 
-
Game Admin's
eu sunt pro oricare alte harti in afara de alea obosite d2,inf,train,nuke in concluzie Fixx nu prea ai nimerit cu postul asta....si sincer mjolby3 chiar imi place mult.
-
si de ce in loc de mjolby3 nu se joaca cpl_mill sau prodigy? asa daca e tot sa punem ceva nou , macar sa jucam ceva ce are tb cu CS, sau care s-a mai jucat in PGL.
-
Game Admin's
cpl_mill si prodigy sunt harti foarte mari. Ca sa le putem juca serverul trebuie sa fie foarte plin. mjolby3 e foarte frumoasa dupa parerea mea.
-
Game Admin's
mjolby3 e super.... si da cum zik ceilanti ....m-am saturat de inf d2 nuke si train ....asta le zik si cand mai bag un mjolby3 k kabul sau altcva mai nou ...
"nu v-ati saturat de d2 nuke inf train ??? "
EU SINCER MAI BN VOTEZ MJOLBY3 DECAT D2 SAU INF !
-
Eu sunt de acord cu Fixx , eu unul ma joc Numai d2 inf train nuke aztec tuscan si westwood (dar nu ma omor dupa ea ), datorita faptului k eu joc la tactica , pentru a avansa in dea-le cs-ului si sunt singurele care necesita nitica TACTICA , nu fuga la frag
-
Administrator
-
Administrator
Nici eu nu m dau deloc in vant dupa hartile noi, dar asta e... S-au cerut, asadar se joaca. Oricum, cand se da votul se tine cont de parerea tuturor, asadar se poate da o harta veche si una noua.